יש לי כאבים בשריר וכף יד ש מאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/11/2013 | 17:39 | מאת: אפי

ולחץ בשריר החזה השמאלי! במנוחה זה קצת מתגבר ויורד! ככה שבוע ימים גם בלילה עשו לי אקגא יצא תקין בכל זאת נתנו לי ללכת למיון במקרה של כאב חזק! שתי שאלות? האם יתכן שיש בעייה חמורה למרות האקגא שחייבים ללכת למיון גם שאין מצב חרום לאחר ש בוע כזה? ושאלה של אדם שלא מבין האם יתכן שזה נובע ממאמץ שאירי חדש של החזקת טאבלט שעות רבות? תודה

ברפואה אנחנו מחמירים והולכים מהכבד לקל .המשמעות שיש לשלול שהכאב לא נובע ממקור לבבי .לא מסרת בן כמה אתה ?האם קיימות גורמי סיכון כגון עישון ,מחלות רקע כמו לחץ דם , סכרת .......... יש להישאר מול הרופא המטפל לגבי קבלת ההחלטות .......

מנהלי פורום רפואה דחופה