כאבים בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/10/2013 | 17:21 | מאת: נטלי

כבר שלושה ימים אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה ממש דקירות ואני לא יכולה לסבול אותם אני ממש מתקפלת הדקירות באים אחד אחרי השני ובפתאומיות ואני כל הזמן משלשלת ואני צריכה לעשות פיפי כל הזמן מה זה יכול להיות אני ובעלי מנסים להיכנס להריון עכשיו התחלנו לפני שבועיים או קצת יותר זה יכול להיות הריון ?

לפי התלונה מדובר על דקירות בבטן תחתונה ושילשול ותכיפות במתן שתן . קשה לתת אבחנה ללא בדיקה .יש להיבדק ע"י רופא המשפחה לצורך הכוונה והמשך בירור בכיוון הריון ואחר???

מנהלי פורום רפואה דחופה