שאלה בנוגע לפינוי מוטס\מוסק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/08/2013 | 18:23 | מאת: נעם

שלום, אני חניך בקורס פרמדיקים. במסגרת עבדוה שאני עושה אני רוצה להעלות דיון בנוגע לסוגיית הפינוי המוטס והמוסק (וההסדלים ביניהם). שאלתי היא כזאת- האם יש לך מקור מידע להפנות אותי אליו בהקשר הזה (עשיתי חיפושים ולא מצאתי), ובנוסף מה הנקודות שמבחינתך צריך לקחת בחשבון כמטפל בזמן הפינוי? (שינויי לחצים מבחינת הנשמות וכו'). תודה רבה!

בקורס עצמו אתה פוגש אנשי מד"א והם הכתובת . יכולים לכוון אותך ולהענות לך על השאלה .

מנהלי פורום רפואה דחופה