חיסון כלבת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/06/2013 | 13:35 | מאת: דניאל

שלום, לפני כשנה וחצי ננשכתי על ידי כלב בברזיל, הבעלים אמרו לי שהוא היה מחוסן אבל המשכתי את הטיול ואין לי שום דרך לדעת מה עלה בגורלו של הכלב. לפני שטסתי קיבלתי 3 חיסונים נגד כלבת, האם אני צריכה ללכת לקבל עכשיו את שני החיסונים הנוספים? והאם הכלבת במידה ויש לי יכולה להתפרץ אחרי כל כך הרבה זמן??? תודה רבה.

הכלבת לא מתפרצת אחרי שנים ! לגבי החיסונים או השלמת החיסונים ,יש להתקשר ללשכת הבריאות באיזור מגוריך ולקבל אינפורמציה מלאה .

מנהלי פורום רפואה דחופה