עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/02/2013 | 17:53 | מאת: שירי

הי. יש לי כאבי בטן תחתונה בצד ימין כבר מספר חודשים וכן כאבים במפשעות. נבדקתי אצל מספר גינקולוגים שעשו לי אולטרסאונד ובדיקה ידנית ואמרו שזה לא קשור לגניקולוגיה. הכאב נמצא באזור השחלות. הייתכן שהם מפספסים משהו? היום הייתי בטיפול רפלקסולוגי והיא אמרה שהיא מרגישה משהו שמקורו ברחם. איזו בדיקה יכולה לתת לי תמונה מלאה לגבי מקור הכאבים? צילום רחם אמור להראות מה יש לי? תודה.

במידה וקיים חשד ,בדיקת סיטי אגן יכולה לתת לי אינפורמציה ?מהות הממצא באם קיים ?

מנהלי פורום רפואה דחופה