שיעול טורדני

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/01/2013 | 09:19 | מאת: נעמה

שלום לאחר שבועיים בהם הייתי מצוננת החל אצלי שיעול במיוחד בשעות הלילה השיעול יבש ובא מתוך גירוי בבית החזה, השיעול לא מפסיק בשעות הלילה ואני לא יכולה לישון, הוא מתמשך כבר 4 ימים . הרופא נתן8 לי קודיקל ואני לוקחת כדור אחד בלילה אתמול היתה הפעם הראשונה שלקחתי אותו ולא ממש היה שיפור.. אולי ממש מועט- האם השיפור אמור להיות מורגש ישר כשלוקחים את הכדור או שאמורים לחוש אותו באופן הדרגתי? מה עוד ניתן לעשות?

שיעול ממושך אחרי שבועיים של שפעת . ייתכן ומדובר בדלקת ריאות יש לשקול מתן אנטביוטיקה או לבצע צילום חזה . קודיקל הוא טיפול סימפטומטי לשיעול שמכיל בתוכו קודאין .

מנהלי פורום רפואה דחופה