כאבי צלעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/12/2012 | 12:24 | מאת: מעיין

שלום! שמי מעיין בת 40,מיזה כשלוש חודשים סובלת מכאב בצלע ימין שהתפשט לגב ולצלע שמאלית,שריפה בגב עליון ונימול 24 שעות ללא הפוגה. ביצעתי אין ספור של בדיקות סיטי בטן,חזה,צלעות,אקו,מיפוי עצמות,בדיקות דם לגידולים,איסופי שתן אולטראסאנד,ועוד... הכאבים הולכים ומחמירים לכיון קו בית השחי ומקשה עליי בנשימה. רעד,חולשה ,אודם בפנים,ודופק מהיר. אני מיואשת כבר לא מטלים בי רופאים כי אין להם עוד בדיקות.נתנו לי סימבלטה לירקה שלא עזר.הפנו אותי לפנימית מייעצת,לוקח קצת זמן לטור.אני אשמח אולי תוכל לתת לי כיון .אני בכאבי תופת ומיואשת רוצה להתאבד אני סובלת....תודה מעיין

בקר טוב את עברת רת כל הבירור . לפעמים קיימת כליאה של עצב או גירוי מקומי ! ניתן להפנותך למרפאת כאב אחרי שעברת את כל הבירור .

מנהלי פורום רפואה דחופה