תחושת יובש אחרי מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/10/2012 | 08:38 | מאת: ba

שלום אני אישה כבת 25 אתמול "חטפתי" מכה רצינית באחד המכשירים בחדר כושר, כשניסיתי לשחרר את המשקולות, התוצאה היתה שהראש שלי נתקע ועף עלי הידית על כל משקלה כ - 50 קילו. בהתחלה ראיתי שחור. אבל התאוששתי לגמרי כלומר, הצלחתי לקרוא ללכת וכו.. הבוקר עדיין כואב לי הראש. אבל סביר. רק שיש לי יובש נורא ואיום ותחושת צמא. האם זה קשור? או שסתם היה לי חם בשינה??? האם יש צורך להבדק אם אני מתפקדת בסדר?? תודה רבה.

כדאי להיבדק לפחות ע"י רופא המשפחה . יובש בפה לא נראה לי קשור לאירוע .

מנהלי פורום רפואה דחופה