שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/09/2012 | 00:17 | מאת: לירון

שלום רב, בתחילת השבוע יצאתי לטיול מהעבודה, הנסיעה הארוכה באוטובוס גרמה לי לבחילות חולשה וסחרחורת. היה מאוד חם וטיילנו בשטח פתוח ללא צל . ומאז אני לא מצליחה לשתות או לאכול כראוי כי בכל פעם אני מקיאה לאחר זמן קצר. כאבי הראש לא פחתו ומדי פעם יש לי תחושה של דופק מהיר, סה"כ עברו כבר 3 ימים מאז הטיול, האם יתכן שהתייבשתי והאם ההתייבשות לוקחת כמה ימים? כלומר האם זה יעבור לבד במשך הזמן האם זה יכול לעבור לבד או שיש צורך בפניה לרופא (מעדיפה שלא) בסה"כ אני לא מרגישה "מעולפת" אלא חולשה כללית וסחרחורות . צבע השתן שלי כהה למרות שאני מנסה לשתות כל הזמן , האם ההקאה גורמת לשתן להיות כהה? האם יש משהו שניתן לקחת ללא משם רופא שיכול לעזור לי? (מדדתי ל.ד וסוכר אצל אמי, ל.ד 95/60 דופק 102 וסוכר 74

יש להצע בדיקה פשוטה כמו בדיקת שתן בכדי לדעת באם את מיובשת! יש להיבדק ע"י רופא להעריך את מצבך ויתכן שאת זקוקה לעירוי נוזלים! באם בינתיים הכל הסתדר ,ניתן להמשיך בחיים כרגיל.

מנהלי פורום רפואה דחופה