מניעת סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/09/2012 | 23:46 | מאת: ארז זאבי

שלום רב כבר כתקופה של חצי שנה ההמוגלובין המסוככר עולה לי בהתמדה הוא התחיל ב5.2 ועכשיו הוא 5.4 למרות דיאטה ופעילות גופנית שאני עושה אני בן אדם בריא בדרךכלל האם לא כדאי לבקש מהרופא משפחה כדור גלוקופאז לעזור ללבלב קצת ההמוגלובין המסוכרר נבדק כי פתאום היה לי 106 גלוקוז בדם בהתחלה .כוונתי הכדור יכול להנתן לתקופה קצרה על מנת לעזור ללבלב מה דעתך ? אני בן 42 בחור בריא בדרך כלל מה דעתך? בתודה מראש ארז זאבי

אין הצדקה להתחלת טיפול בגלוקופאג'.לפי הבדיקה ,אתה מאזן . דיאטה ופעילות ספורטיבית הם המנצחים!

מנהלי פורום רפואה דחופה