התאמה לקורס פראמדיקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/08/2012 | 11:37 | מאת: אנונימי

שלום , אני בן 16 מגיש עזרה ראשונה שמתנדב במדא. קיבלתי את הצו הראשון ואני שוקל אולי לנסות להתקבל לקורס פראמדיקים. רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת (בשביל עצמי) שאני באמת מתאים לזה ? ואיך אני יכול לדעת שאני מסוגל לתפקד בחדרי ניתוח , לראות ניתוחים ולבצע חיתוכים , תפרים ודברים דומים לאלו ? השאלה הזאת גם מכסה שאלה אחרת שלי , איך אדם שרוצה להיות מנתח יודע שהוא מתאים לזה ומסוגל לזה ? תודה

הכל תלוי בך !תלוי באופי שלך ,מה אתה אוהב!ולשאר מתרגלים עם הזמן!

מנהלי פורום רפואה דחופה