כאבים עזים בזרוע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/07/2012 | 18:18 | מאת: קרין

שלום לפני כשבועיים התחילו לי כאבים עזים בזרוע שמאל ללא שום הסבר. הם התחזקו והתחזקו , לא היתה נפיחות אלא היו רק כאבים עזים בעצמות ובשרירים בזרוע, מכיוון שזה קרה בסופש הלכתי למלרמ בחדרה והרופא נתן לי כדור והפניה למיון אם המצב לא משתפר. לקחתי את הכדור שניתן לי, אביטרן והבעיה חלפה. היום, לאחר שבועיים, התחילו לי אותם כאבים עזים בזרוע ימין. מה לעשות?

הכאב הראשון חלף לאחר מתן אביטרן וזה סימן טוב .כעת ישנם כאבים בזרוע ימין . יש להיבדק בקפדנות אצל רופא המשפחה .אם מדובר בגיל מבוגר יש לבצע א.ק.ג וצילום חזה ולשקול ביצוע בדיקות דם.

מנהלי פורום רפואה דחופה