אלרגיה לבני בצבא

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/04/2012 | 13:33 | מאת: מרינה

בני בטירונות והוא התחיל לסבול מסימנים של אלרגיה, החובש בבסיס שלו העביר אותו לרופא אבל נראה שהם מעט מבולבלים. כרגע הבן שלי בבית ויותר קל לו, הוא לא מתעטש כמו שם, לא דומע, אני רוצה לעזור לו לפני שיחזור לבסיס ואני מחפשת משהו שיוכל לקחת איתו בינתיים, ראיתי משהו שנקרא מגנזיום בתוספת ויטמין B6 בסולגאר, אמרו לי שהוא משפיע טוב במצבים כאלו. האם זה טיפול יעיל?

קיימים טיפולים שונים לאלרגיה ביניהם נוגדי היסטמין כמו זילרג'י ,טלפסט ...............

29/04/2012 | 11:17 | מאת: מרינה

תוכל לפרט בבקשה? זה חשוב לי בנוסף מה דעתך על מה שציינתי?

מנהלי פורום רפואה דחופה