שברים בצלעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/02/2012 | 05:43 | מאת: שברים בצלעות

נשברו לי הצלעות משיעול כבר 3 פעמים בשנתיים האחרונות. אני בת 23. לפני הפעם השלישית עשיתי בדיקות ובצפיפות העצם ראו כי אני צריכה לקחת סידן קבוע אז אני לוקחת 1500 השלמה כל יום. למרות זאת נשברו לי הצלעות בפעם השלישית עכשיו לפני כבר 3 חודשים וביומיים האחרונים לאחר שהרגשתי כי יש שיפור ואני בדרך להחלמה הייתה הדרדרות ואני בכאבים איומים שוב. אני לא לוקחת משככי כאבים בפעם הזו כי זו הפעם השלישית כבר וזה לא בריא לקחת באופן קבוע.אבל כשהייתי צריכה הייתי לוקחת אתופן. אני מרגישה שאולי האתופן עוזר אבל לא ממש וכואב לי לזוז גם איתו. איזה עוד משכך כאבים אני יכולה לקחת?

קודם כל יש לבדוק למה הצלעות נשברות בבחורה צעירה? מפתיע אותי שזו פעם שלישית? מבחינת משככי כאב יש לפנות לרופא המטפל בכדי לקבל .קיימות המון חלופות טיפוליות .

02/03/2012 | 04:08 | מאת: שברים בצלעות

עשיתי כבר המון בדיקות ובצפיפות העצם ראו שהעצמות לא חזקות בגלל זה אני לוקחת סידן. אמרו לי שבעתיד יהיה לי אוסטאופרוזיס כנראה לפי הבדיקות. זו פעם שלישית כיוון שכל פעם שאני בקושי מרגישה את הצלעות אני משתעלת שוב והכאב חוזר מחדש. מה החלופות הטיפוליות האפשריות?

מנהלי פורום רפואה דחופה