כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/02/2012 | 23:20 | מאת: אובי

עשיתי אולטרסאונד בבטן העליונה ובתחתונה ולא נמצא דבר. אני סובלת מכאבים מתמשכים-יותר משבוע בבטן התחתונה מימין-כאב מתמשך.ומידי פעם תופס אותי כאב בבטן העליונה מתחת לצלעות גם בצד ימין,כאב חזק מאד.בשני המקרים אינני יכולה לנשום עמוק.הרופא טוען שאלה גזים.אני בת 65 ולא היה לי כאב כזה מעולם. תודה מראש על התשובה

כנראה היתה מחשבה שמדובר באבנים בכיס מרה .אפשרות זו נשללה לאחר ביצוע U.S כללי . ניתן לפנות לכירורג במסגרת קופ"ח או רופא גסטרואינטירולוג להשלמת הבירור .

מנהלי פורום רפואה דחופה