דחוף עזרה סיסי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/01/2012 | 10:15 | מאת: סיסי

שלום אני סובלת מקפיצות שרירים יום יומי כבר שנה השבועיים האלו אני חושבת שיש לי קפיצות שריר עדינות בקצה הלשון,לפני כמה חודשיים עשיתי בדיקות דם בדיוקות ניורולוגית הכול תקין,כבר נמאס מקפיצות שרירים האם אני צריכה לחיות פפחד כול יום וכול פעם לרוץ לרופאים זה מייאש וני חרדה ברמות לא יוצא מהראש שזה ניוון שרירים זה קשה ,האם אני יכולה להתנחם קצת אחרי שנה של קפיצות שרירים זה לא יתפתח למחלה,אציין שאין חולשה ואין דלדול שרירים אני מתפקדת רגיל ,בכול הקפיצות שרירים מכניסה אותי לחרדה עמוקה ,בבקשה תענה תרגיע אותי האם יש מקרים כמו שלי ,האם יש לזה טיפול משהו שיעלם תודה .

יש לבצע בדיקות דם כלליות כולל סידן ובמקביל הערכה נוירולוגית .

מנהלי פורום רפואה דחופה