יש לי בן גיל15,הוא סובל מבחילות קשות אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/12/2011 | 14:46 | מאת: גיתית

הבן שלי בן 15,מיום שני שעבר הוא סובל מחולשה,בחילות לפעמים הקאות וחיוור נורא *חשוב לציין ללא חום* . יום רבעי שעבר הלכנו לקופת החולים ושם אמרו כי בני סובל מוירוס וכי הוא יכול לשוב לבית הספר לאחר יום של חופשה. בני שב מבית הספר כשהוא חוזר עם בחילות קשות , הוא חיוור נורא עם חוסר תאבון,אינני סומכת כל כך על הרופאה ולכן אני פונה אליכם ליעוץ נוסף. תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה,גיתית.

יש להיבדק שוב .במידה ומצבו לא יוטב או יחמיר יש לבקש הפנייתו לחדר מיון .

מנהלי פורום רפואה דחופה