תרופה מיקרודנטין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/11/2011 | 22:50 | מאת: ג'ודי

יש לי דלקת שפלוחית כבר יותר משנתיים הולכת ובאה בהפרשים של לפעמים שבועיים שלשה לפעמים ברווחי זמן גדולים יותר לפני שנה וחצי עברתי כריתת כיליה לאחר שנתגלה גידול הגעתי לניתוח עם דלקת והמשיך לי יותר מחודש כשאני מטופלת בכל מיני סוגי אנטיביוטקה לאחר כחודשיים נתן לי אורולוג 5 ימים זינת ומיד להתחיל לקחת מיקרודנטין ולא להפסיק. עכשיו שנה וחצי אני לוקחת את התרופה נתגלו אצלי עוד בעיות שלא קשורות לכיליה ולדלקת אבל כשרציתי להפסיק הרופא אמר לי שאמשיך כי זה יגן עלי מפני דלקות חוזרות בימים אלו שוב חזרה הדלקת ואני מטופלת בציפורל וממשיכה לקחת מיקרודנטין נראה לי מוגזם אבל אינני רוצה להפסיק על דעת עצמי הייתי רוצה לשאול האם התרופה באמת מגינה והאם יש סיכון לקחת אותה במשך כל כך הרבה זמן ומה עוד ניתן לעשות בכדי להרגיע את הדלקת הזו אני רוצה לציין שאני לוקחת 2 כדורי חמוציות ביום ומשתדלת לשתות כמה שיותר.בבקשה דעתכם המלומדת ועיצות.

אין ספק שמקרודנטין טיפול הבחירה לדלקות חוזרות בדרכי השתן . כעת יש לקחת אנטביוטיקה לפי תשובת תרבית שתן! ניתן להתיעץ כמובן עם אורולוג לגבי המשך טיפול מוע.

מנהלי פורום רפואה דחופה