נוזל בריאה הימנית אחרי ניתוח תיקון מסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/10/2018 | 08:02 | מאת: דני

לפני כ 5 חודשים עברתי ניתוח לב פתוח - תיקון מסתם מיטרלי בלב.מייד אחרי הניתוח הצטברו נוזלים בריאה הימנית בכמות גדולה שלא נספגו עד היום , למרות שעברתי דיקור והוציאו כליטר נוזל. שאלות : 1 מה עושים לספיגה והיעלמות הנוזלים מהריאות . 2 האם אני יכול לקחת חיסון נגד שפעת.

מבחינת הצטברות הנוזל , ייתכן שיופיע אחחרי ניתוח פתיחת חזה . אחרי ניקור ישנם אופציות טיפוליות שונות שתקבל אותן מהקרדיולוג \ רופא המשפחה . לא צריכה להיות התווית נגד לחיסון שפעת .

מנהלי פורום רפואה דחופה