כאב חזק בשכמה שמאלית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/08/2018 | 14:54 | מאת: דוד

שלום מלפני יומיים יש לי כאב חזק בשכמה השמאלית, כאב חד, גם במנוחה. אך בתזוזה כמובן כואב יותר. הכאב הוא בין השכמה לעמוד השדרה. ניסיתי בקבוק חם, ללא תועלת. אני לוקח משככי כאבים, אבל לא לגמרי עוזר. אין כל שיפור בכאב האם זו בעיה אורטופדית? שריר תפוס? יש שם גידים שיכולים לכאוב? עמוד שדרה? לחכות כמה ימים בתקווה שיעבור או ללכת להיבדק? תודה

יש להיבדק באופן מיידי לשלילת מחלות שעלולות לסכן את חיים ..........................

יש להיבדק ע"י רופא המשפחה קיימות סיבות רבות לתלונתך .

מנהלי פורום רפואה דחופה