חום ושיעול שלא נפסקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/09/2011 | 14:38 | מאת: אבישי

שלום, לפני כשבוע וחצי התעוררתי באמצע הלילה עם 38.5 מעלות חום ושיעול עם הרבה ליחה. לאחר ביקור אצל הרופא ניתן לי כדור נגד ליחה,קודאין ואופטלגין... לאחר שלושה ימים ללא שינוי הלכתי שוב לרופא והפעם קיבלתי מוקסיפן. מאז ועד היום אני ממשיך להשתעל והחום עולה לי לכשעה ביום ל38 מעלות (בד"כ סביב הצהריים) עליי לציין שהשיעול פחת אך אני שומע חירחורים בעת נשימה עמוקה. האם העובדה שהחום נמשך תקופה ארוכה אמור להטריד אותי (יותר מהרגיל) והאם אתם ממליצים לנקוט בטיפול אחר\נוסף?

שלום רב! לפי הנתונים יש מקום לבצע צילום בית החזה ולהיוועץ שנית ברופא המטפל. החלמה מהירה.

מנהלי פורום רפואה דחופה