פציעה משיפוד עץ ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/10/2017 | 22:19 | מאת: מור

היי. הייתי עם כפכפים בטבע וכשהלכתי ננעץ ברגל למעלה שיפוד עץ עם השפיץ ונתקע בעור ברגל. הייתי צריכה למשוך אותו בכח כדי להוציא. ירד קצת דם. כאבים חזקים במקום הפציעה אחרי כמה שעות אבל לא נפוח. קצת אדום. קשה להזיז את הבוהן והכל מסביב ממש כואב. האם צריך לעשות טטנוס או לפנות לרופא?

בכל מקרה של פציעה יש להיבדק ע"י רופא להערכת תיפקוד האצבע ולהתרשם ממקום הפציעה . יש כמובן לתת חיסון בטטנוס באם לא התקבל תוך 5 שנים .

מנהלי פורום רפואה דחופה