סתירה פנימית בדבריך,

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/08/2011 | 16:40 | מאת: טרנסנדנטלית

"כדי למנוע התייבשות יש להקפיד על שתיה מרובה. כמה צריך לשתות? על כך משיב ד"ר אשקר: "מומלץ להתאים את כמות השתייה לכמות הנוזלים המופרשים בהזעה. בתקופת הקיץ במצב של מנוחה יש לשתות 1-2 כוסות לשעה; בזמן מאמץ יש להגדיל את כמות השתייה ל-4-5 כוסות מים בשעה; ובזמן מאמץ פיזי קשה יש להגדיל את כמות השתייה ל-8-10 כוסות ביום". בתחילה את מתייחס לכמות המים בשעה, ועם הגידול במאמץ אתה עובר לכמות ביום, מה שמפחית מאד את כמות המים.

הכל הולך לפי שעה!

18/08/2011 | 15:56 | מאת: טרנסנדנטלית

כיצד יוכל אדם עסוק במאמץ לשתות כמות כזו של מים? אין לו פנאי לזה.

מנהלי פורום רפואה דחופה