סחרחורת בבוקר, יום לאחר תרומת דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/08/2017 | 19:45 | מאת: דני

שלשום בבוקר תרמתי דם, לאחר מכן במשך היום שתיתי מים כמו שצריך,ולא היו לי שום בעיות, אתמול בבוקר כשקמתי ועדיין הייתי במיטה הרגשתי סחרחורת מאד מאד חזקה , לאחר כמה דקות עברה, היום בבוקר שוב אותו סיפור שוב סחרחורת מאד חזקה למשך כמה דקות, אני רוצה לציין שאף פעם לא סבלתי בעבר מכאבי ראש און סחרחורות,כמו כן לא היתה לי בחילה או הקאה בזמן הסחרחורות האחרונות, רק סחרחורת חזקה נטו, האם זה משהו נקודתי שקשור לתרומת הדם שהיתה 24 שעות קודם לכן, או שצריך ללכת לרופא ?

לא נראה שהסחרחורת לתקופה הקצרה קשורה להתרמת דם . ייתכן שמשהו תנוחתי או שינויים בערכי לחץ הדם . במידה והתופעה מתמשכת יש לפנות לרופא המטפל בכדי לעבור בירור יותר מקיף .

מנהלי פורום רפואה דחופה