שאלה על בעיה שנמשכת זמן רב. בדיקות דם לא תקינות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/08/2017 | 12:18 | מאת: אווה

בבדיקות דם יצאו התוצאות האלו, מה יכולה להיות הסיבה? יש לי כאבי שרירים בידיים, וראומטולוג אמר שכשבדיקות ANA גבוהות זה לא קשור אליו, השאלה היא לאיזה רופא לפנות? אני כבר מיואשת כי אף אחד מהרופאים שהלכתי אליו לא יודע לאן אליי לפנות עם בדיקות הדם האלו. בתודה רבה מראש, אווה כאן זה תוצאות הבדיקות הדם שלי: ANTI RNP 3.20 AI ( 0.00- 0.90) Positive ANTI RNP-A 3.20 AI ( 0.00- 0.90) Positive ANA MULTIPLEX POSITIVE ANA IFA NEGATIVE DS DNA IFA NEGATIVE

הראומטולוג ינחה אותך מה לעשות ואיך להשלים את הבירור בכדי להגיע לאבחנה יחד עם רופא המשפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה