שתן שורף ודם לאחר נטילת אומפרקס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/06/2017 | 08:24 | מאת: שקד לוי

לקחתי אומפרדקס 20 לחמישה ימים כהמלצת רופא צבאי. במשך השימוש התחלתי להרגיש שריפה במתן שתן ודם. הייתי שבוע נוסף על אנטיביוטיקה בהמלצתו של אותו רופא צבאי. לאחר סיומה הרגשתי יחסית טוב במשך שבוע ואז שוב חזרו לי אותן תסמינים של שריפה במתן שתן! ללא שום שינוי הרגלים או דבר מיוחד שעשיתי. אני פוחדת שאולי לא אבחנו אותי נכון מכיוון וזו רפואה צבאית. ומפחדת שהדלקת תמשיך לחזור. מה לעשות?

יש לבצע תרבית שתן ולהיבדק ע"י גיניקולוג באם בתלונות יימשכו ולא תחול הטבה לאחר הטיפול .

יש לבצע תרבית שתן במידה ולא תהיה הטבה לאחר הטיפול האנטביוטי . במקביל באם מדובר בדלקות חוזרות יש להיבדק ע"י רופא נשים . סונר כליות בהמשך .

מנהלי פורום רפואה דחופה