נכנס לי מסמר לרגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/07/2011 | 10:03 | מאת: דניאל

אני בן 15 ונכנס לי מסמר לרגל לא כלכך עמוק יצא לי דם קצת אבל הפסיק אחרי 3 דקות זה כמעט ולא כואב ועשיתי חיסון נגד טיטנוס לפני משהוא כמו שנה וחצי האם צריך לגשת לרופא (אין כלום המסמר נכנס ויצא מהר הוא לא נתקע בפנים או משהו)

שני דברים חייבים לעשות: - חיטוי מקומי טוב עם מים וסבון - בירור לגבי טיטנוס במידה ותפתחת נפיחות מקומית או אודם מקומי ,סימנים שעלולים להעיד על זיהום משני ,יש להיבדק ע"י רופא המשפחה לצורך שקילת התחלת טיפול אנטביוטי .

08/05/2012 | 13:28 | מאת: רוני

אני דרכתי על מסמר .. ולא קרה לי כלום שריטה קטנה ויש לי סימן ואני לא יודעת אם אני צריכה לעשות טטנוס .. ?

מנהלי פורום רפואה דחופה