סטרידור וקוצר נשימה במבוגר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

20/02/2017 | 23:20 | מאת: שי

שלום רב אני בן 24 ומזה 3 ימים יש לי שיעול נבחני קשה וקוצר נשימה קדם לזה עוד יומיים של חום נמוך (עד 38) וצינון. לפני יומיים בלילה הגעתי למצב שממש לא הצלחתי לנשום והלכתי לטרם שם רשמו לי פרדניזון 20 (אני שוקל 75). לאחר יום הלכתי לרופאת המשפחה שהעלתה לי את המינון ל60. יש הטבה אבל השיעול הנבחני לא נעלם לגמרי וגם אין לי קול. התחושה מאוד לא נעימה כמובן ואני חושש מעט בגלל מה שהיה לי בלילה הראשון. שאלתי היא האם דלקת במיתרי הקול יכולה להיות מסוכנת בגילי? האם זה בסדר שהשיעול הנבחני עוד לא עבר למרות הטיפול תודה

לאור המשך התלונה על צרידות ושאלתך לגבי דלקת במיתרי הקול , יש לפנות לבדיקת רופא א.א.גרון שיכול לבדוק דרך סיב אופטי את איזור הלע והגרון כולל איזור מיתרי הקול כמובן .

מנהלי פורום רפואה דחופה