ירידה בתפקוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/07/2011 | 11:57 | מאת: bill

רופא נכבד אני בן 53 בריא בדרך כלל עובד כמדריך חקלאי לפני כ-6 שנים בסיבות אפריל התחילה אצלי תופעה ש/ל עייפות כרונית המתבטאת בצורך לישון כל הזמן עם סימנים לדכאון קל וכל התופעה וחוזר חלילה השנה העלנו השערה כי זה קשור אולי לחשיפה של רסוסים הנעשים בתקופה זאת של השנה,רופאה אינדקולוגית אומרת שכן ועלי לפרוש מהמקצוע וזה יעבור מאליו האם זה יתכן והאם באם זה נכון אין הצטברות של חומרים בגוף אודה לתשובה או הפנייה למקום נכון בברכה

אני מתאר לעצמי שהגת לרופאה אידוקרינולוגית בגלל העייפות והחולשה לשלילת סיבה אורגנית הקשורה בבלוטות בגף כמו בלוטת התריס ובלוטת יותרת הכליה .הרופאה כנראה שללה . יש להמשיך בירור בכיוון מחלה מוירוסים כמו EBV-CMV . אם כל הבדיקות תקינות יש לקחת בחשבון את ההמלתה של הרופאה או לפחות להיות בחופש תקופה מסויימת ולראות איך התיפקוד?

מנהלי פורום רפואה דחופה