סיבוכים לאחר ניתוח מסתמים.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/06/2011 | 23:43 | מאת: אבי

שלום. אבי בן 67 ולפני כארבעה חודשים עבר ניתוח מסתמים.הניתוח עבר בהצלחה[ לטענת הרופא] אך לאחר הניתוח החלו הדברים להסתבך.כיום אבי עדיין מסתובב בבתי חולים,מבית רבקה שהיה צריך להיות בשיקום חזר שוב לבלינסון ועוד הרבה פעמים שהלך וחזר[ כבר נמאס לו לחיות].הוא התאשפז על קוצר נשימה,כל הגוף התנפח לו,עכשיו הוא נמצא על מליחים בדם ורצים לעשות לו דיאליזה.השאלה שלי היא האם לפני הניתוח לא יכלו לדעת את כל ההשלכות האלו?עדיף שהוא היה עם קוצר נשימה ולפחות היה ממשיך לחיות. אנא עזרו לי לעזור לו. תודה.

כמובן הניתוח בוצע בגלל קוצר נשימה . לדעתי היה חייב לעבור את הניתוח . יש להמשיך מקעב קרדיאלי.

מנהלי פורום רפואה דחופה