כאבי בטן , הקאות , חולשה כללית ....

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/06/2011 | 16:49 | מאת: אריג

חג שמח , אתמול ביצעתי בדיקות דם כלליות בגלל ( שבוע של הקאות וכאבי בטן וחולשה כללית וסחרחורת ) היום ראתי את התשובה וקבעתי תור לרופא ביום ה' הקרוב ... יצאו הרבה חריגות בבדיקות ואני יודעת שלא כל חריגה יש לה משמעות אבל אם אפשר הסבר קצר החריגות המשמעיות ביותר והאם יש על משהו לדאוג וכם האם התוצאות מסבירות תלונתי ? תודה מראש על כל עזרה , potassium=2.7 --- LDH=190 --- Lipase=147 --- amylase=187 --- Wbc=4.1 --- Rbc=3.04 --- Hb=7.30 Hct=25.5 Mchc=31.6 --- Rdw=18.8 --- Mpv=5.6 --- Hyper%=1.6 --- Micro%=6.6 --- CHr=22.1 --- Iron=9.2 ---Ferritin=1.7

יש להתיעץ מיידית עם הרופא המטפל . אין לי נתונים על גילך .מחלות רקע ... קיימת אנמיה מחוסר ברזל וערכי אשלגן נמוכים .

מנהלי פורום רפואה דחופה