חיפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/05/2011 | 10:29 | מאת: נופר

היי נעקצתי ביום ראשון שעבר על ידי שישן חום באיזור ירך פנימית. בהתחלה הופיעה עקיצה כמו עקיצת יתוש. יום למחרת העקיצה גדלה והאודם התפשט, הגעתי לבית חולים כרמל על מנת לקבל טיפול. ם נמסר לי מהרופא לשים קרח וזהו. יומיים לאחר מכן הרגל החלה להכחיל ולהתפשט עד איזור הברך. הגעתי לרמבם עם התקף חרדה קשה ושם הוחלט לאשפז אותי. אני עדיין פה... מקבלת אנטיביוטיקה לוריד וטיפול בסטרואידים . כבר מיום חמישי. אני לא רואה שיפור משמעותי. אני מבקשת עזרה. יש משהו נוסף שניתן לעשות?????

את נמצאת באישפוז וזה מרגיע ! במצב כזה קיים אודם וזיהום מקומי ובמקביל יתכן זיהום מתחת לעור . כמובן הטיפול הוא מתן אנטביוטיקה ובמקביל מעקב קפדני על איזור העקיצה .

מנהלי פורום רפואה דחופה