מכת ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/02/2011 | 22:56 | מאת: ליאת

שלום רב, חטפתי לפני כשלוש שעות מכה חזקה בראש (יותר לכיוון צד ימיןשל הראש)מדלת הפריזר (התכופפתי למקרר והדלת של הפריזר היתה פתוחה מעלי ומבלי משים כשהתרוממתי חטפתי את המכה. חשתי כאב מקומי חזק שאמנם הלך והמתמתן אך עדיין אני חשה רגישות באזור. לגבי בחילות - קשה לי לומר בודאות כי יש לי נטייה לרפלקסים סביב תנודות הומונליות. שתי שאלות לי: האם יתכן שחטפתי נזק מוחי בלתי הפיך. ושאלה נוספת: יש לי תור לעיסוי מחר, הכולל עיסוי בצוואר ובראש - העיסוי כולל לחיצות חזקות (חזקות-נעימות) בראש, האם זה בעייתי לאור המכה שחטפתי. תודה רבה.

בדרך כלל הגולגולת מגינה בפני החבלות וממזערת את הנזק המוחי שעלול להיגרם !בנוסף תלוי במנגנון החבלה .במצב שלך מעקב בלבד וקירור מקומי .במידה ומופיעים סימנים כמו סחרחורת \ כאבי ראש עזים \ערפול הכרה,בחילה\ הקאה יש להיבדק באופן דחוף .

מנהלי פורום רפואה דחופה