כאבים חזקים ברגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/06/2007 | 21:56 | מאת: שני בת18

שלום, לפני תקופה של כחצי שנה התחלתי לעשות הליכות, ולאחר זמן מה התחלתי גם לשלב ריצה. אני משערת אולי שהעמסתי על עצמי בתקופה קצרה עומס יתר במהלך הריצה, ומאז אני סובלת מכאבים בחלק הקדמי למטה של הרגל. באזור שמעל הקרסול. כמובן שהספקתי לרוץ כי נורא סבלתי מכאבים ולא יכולתי עוד. פניתי לאורתופד, והוא הפנה אותי בפגישה השנייה לרנטגן. התוצאות ייצאו תקינות, אך הכאבים עדיין ישנם. הוא לא ידע להגיד לי מה לעשות, ופשוט נותר יושב שם ואומר לי שאין לו איך לעזור לי ואין לו תרופות פלא. יש לציין שבמשך חודשיים מאז הכאבים הראשונים, לא עסקתי בפעילות ולאחר החודשים חזרתי להליכות ועכשיו, לפני קצת פחות מחודש שוב פסקתי בגלל הכאבים. אני נורא נורא רוצה לחזור לריצה ולפעילות ספורטיבית, ואני ממש מיואשת עד דמעות מהמצב. אני לא יודעת למי עוד לפנות ואיך לזהות את הבעיה ולטפל בה. מה אני יכולה לעשות?? תודה.

02/06/2007 | 06:56 | מאת: ד"ר איתי פניכל

שני שלום כנראה שאת סובלת מ- Shin splint הרבה חומר על כך תוכלי למצוא בתשובות קודמות שלי בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

02/06/2007 | 11:59 | מאת: שני בת18

תודה על התשובה המהירה. אני קראתי את שאר ההודעות שלך בנושא, ועוד קראתי באינטרנט על העניין. בכל המקומות אומרים לתת מנוחה לעשות, ולא לעסוק בפעילות ספורטיבית. העניין הוא שיש לי עוד את זה כבר כמעט חצי שנה!! כשבאמצע עשיתי הפסקה של חודשיים טוטאלית מהליכות\ריצות. ורק לאחרונה עשיתי הליכות וגם זה הפסקתי כבר. איך אני יכולה לטפל בזה??

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים