הסתיידות

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/05/2007 | 18:27 | מאת: רחלי

שלום. אני בת 25 ועשיתי קיקבוקס קרוב לשנה שלאחריה התחילו כאבים בברך , לאחר אולטראסאונד גילו הסתיידות ושלחו אותי לזריקות קורטיזון ופיזותרפיה על זריקות וותרתי ואני מתחילה פיזותרפיה , נורא כואב לי רציתי לדעת בבקשה אם החלטתי נכון ואם יש דרך אחרת להעביר את הכאבים חוץ מכדורים וזריקות ואם רק פיזותרפיה תעזור לי.. ואם לא מה כן? תודה רבה וערב טוב

30/05/2007 | 19:04 | מאת: ד"ר איתי פניכל

רחלי שלום קשה לאבחן את הבעיה מימנה את סובלת ללא בדיקה גופנית מתאימה. המושג "הסתידויות" בברך אינו ברור לי כל כך. לאחר שמתבצעת אבחנה מדוייקת של מהות הבעיה ניתן להחליט על סוג הטיפול. ניראה לי שעשית נכון שלא הסכמת להזרקות. בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים