היי בהמשך ל2 בדיקות mri שרשמתי בהודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/10/2016 | 00:19 | מאת: שי

אז הגעתי לתחום כירוגיה חזה ולב . והם לפי הבדיקות אומרים לי יש לך חבלה שם ואין לך מה לחפש פה. אין לך ממצא שאנו יכולים לעזור לך בניתוח וכ'. ניסיתי גם מרפאת כאב 2 זריקות דפומדרול סטרואידים למקום ללא הטבה. ניסיתי כדורי נוגדי דלקת ללא הטבה. הכאב 15 חודשים רצוף . לאור שוב הממצאים מ2 הבדיקות בהודעה הקודמת שלי . מה אפשר להסיק מהדבר הנ"ל ? יש לי שם נזק הפיך או בלתי הפיך ? זה אומר שבר - סדק - משהו חמור שלא עובר? מה אני עוד יכול לעשות אני לא יכול יותר לתפקד הכאבים חזקים מאוד בעיקר שמסובב 2 ידיים הצידה אז יוצא לי קליק חזק אם כאב חזק מאזור הסטרנום שם באמצע בית החזה . מה עושים בדגש על האם יש פה נזק הפיך - בלתי הפיך? צריך לציין שעברתי מיפוי עצמות גם לפני ומיפוי לא מצאו לי שום דבר בדיקה בגדר נורמה רשמו. מה עושים לאור כל הממצאים וההסברים המפורטים לכאבים החזקים . תודה

03/11/2016 | 13:31 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

בהסתמך על התיאור של הMRI לא נראה כי יש נזק בלתי הפיך. בהסתמך על התיאור שלך אתה סובל מאוד. קשה לתת אבחנה ותוכנית טיפול דרך האתר אך יתכן שכל הכאב הוא מעצם זה שנגרמה תזוזה מסויימת במפרק של עצם החזה שלרוב לא אמור לזוז. לא נראה שיש טיפול ניתוחי לזה כפי שהוסבר לך.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים