שחיקת סחוס וקרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/10/2016 | 19:00 | מאת: מורן ארזי

שלום מכיוון שיש לי תור לרופא מומחה רק בחודש פברואר אשמח להתייעץ פה יש לי שחיקת סחוס וגם קרע קטן במינסקוס זה לאחר בדיקת mri השאלה שלי אם מותר לי לעשות הליכות (לא ריצות) ואני גם רשומה לסטודיו סי ספורט לנשים והולכת לזומבה לא עושה את הקפיצות האם כדאי לי להפסיק לגמרי או שזה בסדר? תודה מראש

19/10/2016 | 10:57 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום מורן. באופן כללי הליכות לא יחמירו את מצבך. יש ל"הקשיב" לגוף ולהתנהג לפי התגובה בברך. פעילות שגורמת להחמרת הנפיחות והכאבים יש להפסיק\למתן. בשלב זה עד השלמת הבירור מומלץ להימנע מריצה, אך אין מניעה מהליכה או פעילות גופנית שלא כוללת קפיצות או כריעות כל עוד לא גורמת להחמרה בכאבים.

19/10/2016 | 21:24 | מאת: מורן ארזי

האם זה בסדר לעשות סקווטים ופלאנק עם שחיקת סחוס וקרע במינסקוס? תודה מראש!!!

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים