שריר התאומים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/10/2016 | 13:07 | מאת: Chucha911

אומנויות לחימה - לפני כ4 שבועות קיבלתי מכה חזקה מאוד בשריר התאומים. נוצר סימן חום/כחול די גדול באיזור המכה וכאבים. הסימן נעלם לאחר כשבועיים אבל עדיין חשה כאב ונוקשות בשריר התאומים בעיקר בזמן מנוחה או עמידה ורגישות במגע במקום המכה... (בזמן פעילות מתונה יש הטבה בכאב). הגיוני שהמקום עדיין לא החלים?

06/10/2016 | 16:25 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

יתכן ומדובר בקרע חלקי של השריר או דימום לתוכו, דרוש מידע נוסף ובדיקה גופנית. צפויה החלמה בתוך 6 שבועות. בינתיים מומלץ תרגילי מתיחה. במידה ואין שיפור מומלץ לפנות לאורתופד לצורך בדיקה והערכה נוספת.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים