פענוח תוצאות MRI ארתרו כתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/09/2016 | 22:45 | מאת: אור

היי רציתי לדעת את דעתך בפענוח התוצאות, מפרק ה A/C מודגם תקין. הגידים המסובבים הודגמו תקינים. מודגם פגם בקפסולה של ה-ROTATOR INTERVAL , עם מעבר של חומר ניגוד אל הבורסה הסוב-אקרומיאלית. גיד הביצפס התוך פרקי לא הודגים, כנראה עקב טנוטמיה. הגיד מודגם תקין בתעלה הביצפיטלית. הלברום הודגם תקין. הקפסולה הודגמה שמורה. הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. תודה מראש, אור

24/09/2016 | 22:36 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

לפי הנאמר בMRI - עברת ניתוח לשחרור (טנוטומיה) של גיד הבי-ספ מאיזור החיבור שלו במפרק הכתף וחיבור מחדש בהמשך מהלך הגיד. פרט לכך יש פתיחה של חלק מקופסיד המפרק באיזור שנקראה הROTATOR INTERVAL - אולי שארית מהניתוח שעברת?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים