היי דוקטור יונה במשך לשאלה שלי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

22/08/2016 | 20:13 | מאת: שי

בהמשך לשאלה שלי מ7.8.16 והתשובה שרשמת לי ב11.8.16. אז כמו שרשמתי לך אני סובל מבצקת מח עצם מסביב לסטרום בחזה מחבלה טראומה שהיה לי שם . חלפה לפציעה שנה מלאה כן כן שנה ! ואני סובל מכאבים שאי אפשר לתאר אני הפכתי להיות מוגבל. ראיתי שרשמת שזה שנתיים לוקח. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה 2 דברים פשוטים הראשון זה. 1. האם היה לי שם אז שבר - סדר במקום מאותה פציעה? כי תmri עשיתי 8 חודשים אחרי הפציעה. 2. שזה השאלת השאלות מה עושים לכזה ממצא מה אפשר לטפל איך הכאב יום יום דקה דקה לא מסוגל יותר.. האם יכול לעזור אני יגיע למנתח חזה? או למרפאת כאב לסטרואידים למקום? או אולי בכלל לרפואה משלימה דיקור סיני ועוד כאלה דברים שיש להם שם.. אשמח לדעת מה אתה חושב איזה כיוון מכל הדברים האלה יכול לפתור לי תכאב הנורא . תודה.

25/08/2016 | 10:34 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום שי\שלומי יכול להיות שהיה שבר שהחלים ולא נראה אותו בMRI לאחר 8 חודשים. אבל מיפוי עצמות שעשית לא הראה שבר. אני לא חושב שאוכל לפתור את הבעיה שלך בפורום זה. מטרת פורום זה היא לתת הסבר ראשוני על פציעות ספורט ומפרקים. הוא לא יכול להחליף בדיקת רופא או לתת פתרון לבעיות מורכבות כמו שלך.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים