קליקים בכתף לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/08/2016 | 11:47 | מאת: שמעון

שלום דר .לפני כשלושה חודשים הייתה לי חבלה בכתף , היא נתפסה במשהו ונמתחה לאחורה והרגשתי קליק חזק,חשבתי שזה פריקת כתף אבל האורתופד אמר שלא..בכל מקרה אין לי כאבים עכשיו אבל מה שכן יש לי קליקים באותה כתף,קליקים שלא היו לי לפניכן.. יש תנועות ספציפיות שאני מרגיש את הקליקים האלה. האם זה נורא ? אני לא רץ לבדוק את זה כי אני בצבא וזה לחכות הרבה זמן לראות רופא. תודה מראש

14/08/2016 | 17:06 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום, קליקים ללא כאב יכולים לנבוע מנוזלים או עיבוי סביב גידים או גזים המצטברים בתוך המפרק ומשתחררים. במידה ואין כאבים קרוב לוודאי שאין מדובר בתהליך הרסני למפרק. במידה ואין המשך שיפור מומלץ בכל זאת להיבדק אצל אורתופד ע"מ לשלול פגיעה במפרק או במבנים הסמוכים לו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים