אז אתה אומר כל החיים יהיה נזק לעצם?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/07/2016 | 15:09 | מאת: שי

אם אתה אומר זריקה לא ניראה לך יכולה לעזור. ואני סובל שנה מכאבים נוראים . ומיפוי עצמות יצא תקין לגמרי. וmri מצא כמו שראיתה חבלה לעצם בצקת מסביב לסטרנום . ואתה חושב שזריקה לא תעזור. אז מה עושים? נפילה אחת והרסתי את החיים? כל החיים אסבול מזה? יש כזה דבר לעשות איזה ניתוח לכזה דבר? זה פשוט לא נתפס .. אני מכיר אנשים עברו תאונות קשות אם אופנועים במהירות של 100 קמ"ש ויותר שברו דבר שתיים וחזרו בריאים היום . ואני נפילה אחת פשוטה של 30 קמ"ש גמרתי תחיים..? אז מה עושים זה השאלה...

25/07/2016 | 22:02 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

כמו שכבר אמרתי לך, איני יכול לתת לך תשובה מלאה בהתכתבות. בצקת מח עצם לרוב חולפת כעבור שנה מהפציעה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים