שנה לאחר שבר בקרסול ובברך עדיין כאבים....

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/06/2016 | 23:36 | מאת: שי

שלום לפני כשנה נפגעתי בקרסול ובברך כתוצאה מתאונה דרכים תוצאת צילום הסיטי שנערכה בסמוך למועד התאונה הבחנה כך 1.קרסול-סמני שבר קטן בטלוס אחורי משמאל ללא תזוזה. 2.ברך-הודגם שבב עצם מנותק בצמוד לאספקט עליון של פיבולה פרוקסימלית משמאל מתאים לשבר תלישה. כמו כן הודגם קו שבר תוך מפרקי בראש פיבולה שמאלית באזור מפרק פיבולה טיביאלי פרוקסימלי משמאל. שאלתי היא כזו אני עדיין עם כאבים באזורים אלו יש לי כאב כאשר אני מכופף את כף הרגל קדימה וכבר מספר חודשים אני מרגיש כאב עז בקרסול מצידו השמאלי כאשר לפחות פעמים שלוש בשבוע אני סובל מתתי פריקה ספונטנים בקרסול. בברך יש רגישות וקושי לישון בלילה עם רגל ישרה. אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך ואיזה טיפולי המשך מומלצים ? כמו כן יש לי צילום mri עוד חודש במידה ויש קרעים הצילום יוכל להבחן זאת למרות שבצילום הסיטי לא הובחן קרעים? תודה מראש.

18/06/2016 | 21:53 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

קרוב לוודאי בבדיקת הMRI יתגלו קרעים (ישנים) או סימני איחוי של קרעים אלו. ייתכן ויתגלו ממצאים חדשים שלא התגלו עד כה המו פגיעה בסחוס או מיניסקוס. בכל מקרה מומלץ להיבדק ע"י אורתופד בכדי להבחין מה מהממצאים האלו אכן גורמים לתלונות שלך ומה אפשר לעשות בכדי לעזור לך.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים