פציעת כתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/05/2016 | 16:09 | מאת: גלעד הורוביץ

שלום ! במהלך ביצוע עליית מתח , הרגשתי שמפרק הכתף " הולך " לכיוון לא נכון , המשכתי את העלייה עוד מעט , נשמע " קליק" רציני מאוד והורגש כאב חד . הפסקתי את האימונים למספר ימים. במהלכם כל " דחיפה " והפעלת לחץ על הכתף פנימה נשמעו קליקים והמפרק זז. חזרתי לעשות עליות מתח ושכיבות שמיכה , ומהלכן אני שומע ומרגיש קליקים . בנוסף ידוע לי על היסטוריה משפחתית ענפה של פריקות כתף. שאלה : האם זו פריקה? האם אפשר להמשיך באימונים ? האםהעליי לפנות לאורטופד?

17/05/2016 | 21:52 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום - לפי התיאור שלך לא נראה כי זאת הבעיה. יתכן ומדובר בדלקת גידים או תזוזה של אחד הגידים המשמיע קליקים. יש להיבדק ע"י אורתופד ע"מ לקבל אבחנה ברורה יותר.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים