עזרה בהחלמה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/05/2016 | 23:31 | מאת: Xyz

היי, אני בת 15, רוקדת ותוך כדי קפיצה נפלתי על אזור עצם הזנב ועל מפרק יד שמאל. הכאבים ביד משתפרים, אך כאבי הגב "משודרים" למקום גבוה יותר בגב בכלל ובעמוד השדרה בפרט... אני בתקופה של חזרות אינטנסיביות לקראת הופעה ותחרות, לכן אני לא רוצה לבקש מהוריי ללכת לרופא כי אני משערת שהוא יגיד לנוח.. ואם הרופא יגיד ההורים לא יסכימו לחרוג ביום ממה שהרופא אמר וכל שניה בחזרות חשובה! אני לא חושבת שיש נזק חמור.... לדעתי רק מכות יבשות או קצת שרירים תפוסים, בינתיים לא נותנת 100 אחוז מעצמי בחזרות, אבל רציתי לדעת אם יש דרכים נוספות להקל על הכאב, למשל דרך שינה מסויימת או משהו בסגנון....

17/05/2016 | 21:45 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום. אני מקווה כי את מרגישה בטוב. במידה והכאבים לא חלפו עדיין יש לפנות לרופא ולהתייעץ עימו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים