כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/04/2016 | 09:37 | מאת: דליה

שלום רב, אני בת 61, בריאה בדרך כלל למעט כאבים בגפיים עליונות ותחתונות, מזה זמן רב סובלת מכאבים בברך, שינויים ניווניים, וקבלתי מספר פעמים זריקות אשר עזרו לזמן קצר מאוד. לאחרונה עשיתי צילום ובפיענוח נירשם: טרבקולות גסות בעצם. אבקש לדעת מה זה אומר והאם יש טיפול? תודה דליה.

05/04/2016 | 23:14 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

האם מדובר בעצם אחת? בכמה עצמות? יש לפנות לאורתופד בכדי להבן בדיוק במה מדובר.

06/04/2016 | 08:22 | מאת: דליה

33266543 תוצאות בדיקה צלום ברך - 2 מבטים ******************************* צילום ברך ימין _______________________________ טרבקולות גסות בעצמות. שינוים שחיקתיים. בצילומים אחרים צויין שהעצמות לבנות ויתכן שמתאים ל- OSTEOPETROSIS והרופא חושב עפ"י צילום הברכיים שזה פאג'ט. אודה על הסבר מפורט. תודה דליה ___________________________________________________________________________

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים