כאבים ברגל בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/03/2016 | 00:26 | מאת: ענבל

שלום רב, אני בת 30 ומזה כחודשיים שאני רצה. כיום בסביבות 10 עד 15 ק''מ בשבוע במצטבר. בחודש האחרון יש לי כאבים בכף רגל ימין באיזור עצם הנביקולר בזמן ריצה ובימים האחרונים מידי פעם גם בזמן מנוחה. מעבר לכך כשאני רצה זה מרגיש כאילו איני דורכת בצורה נכונה על הרגל. האם מדרסים יכולים לעזור? ומה עשוי להיות מקור הכאב? תודה רבה.

05/04/2016 | 22:57 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

יש להיבדק ע"י אורתופד ולבדוק האם מקור הכאבים בדלקת של גיד הTP או ממצא אחר באיזור עצם הנביקולר. במקרים מסויימים אכן מדרסים יכולים להועיל.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים