תשובה של בדיקת CT

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/01/2016 | 14:32 | מאת: אריאל

לפני כשבועיים ניחבלתי ברגל שמאל והיום קיבלתי תשובה של בדיקת ct שעשיתי לפני כשבוע אשמח להסבר של התוצאה: שברי תלישה שטוחים קידמית לזיז טרכליאר של קלקנאוס ולגבול עליון ותחתון אחורי של עצם הסירה עם הסננה קלה של הרכמות מסביב אשמח לפירוש והאם יש מקום לביצוע בדיקת mri...

10/01/2016 | 21:25 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

יתכן ומדובר בשבר תלישה של הפרוסס הקדמי של עצם העקב. מעין נקע חמור של המפרק בין עצם העקב לעקרום יש להיבדק אצל ארתופד להעריך את גודל הפגיעה. לשקול טיפול בגבס עד החלמת הרקמות.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים