שבר תלישה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/12/2015 | 22:35 | מאת: יעל

שלום רב, לפני כחצי שנה נחבלתי ברגלי ואובחן שבר תלישה בבסיס אצבע 4. די מהר חזרתי לדרוך על הרגל, אבל ניכר כי ההחלמה איננה מלאה. העברת משקל לכף הרגל עדיין כואבת לי, לעחתים זה מרגיש כאילו שאני דורכת על פצע. גם שיווי המשקל בכף הרגל לא חזר להיות כשהיה. אני מתרגלת יוגה ועדיין מתקשה בחלק מהדברים. זה מתסכל אותי. מה ניתן לעשות?

24/12/2015 | 21:40 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום יעל. יכולות להיות מספר אפשרויות הגורמות לכאב זה. יש להיבדק אצל אורתופד לצורך קבלת אבחנה מדוייקת.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים