כאבים בידיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/12/2015 | 17:30 | מאת: ליאור

שלום, כתוצאה ממאמץ בחדר כושר נוצרה לי דלקת בשני הידיים(במרפקים). נחתי עשרה ימים ולקחתי כדורים נגד דלקת ואחרי שבוע בעבודה הכאבים עדיין קיימים ואפילו מורגשים גם אחרי יום (בהתחלה , הם היו נעלמים אחרי חצי שעה ) העבודה שלי לפעמים פיזית והשאלה שלי אם צריך מנוחה יותר ממושכת או שטיפול אחר ? תודה ,ליאור

13/12/2015 | 22:00 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום ליאור. לעיתים מנוחה ותרופות נגד דלקת יכולות לטפל בכאבים כאלו ולעיתים נדרשת התערבות נוספת, כגון פיזיותרפיה, שימוש באביזרים אורתופדים וכו. מומלץ לפנות לאורתופד לצורך קבלת אבחנה נכונה והמלצה להמשך טיפול במידה והכאבים לא חלפו לאחר הטיפול הראשוני

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים